top of page
concerta 54mgg.webp

Kjøpe Concerta 54mg i Norge

         100 stk pris 1700NOK
         200 stk pris 2800NOK
         500 stk pris 5500NOK

Kontakt vår selger via e-post for å kjøpe dette produktet. Her under er selger vår e-postadresse: 

          glennodanik0@gmail.com

Kjøpe Concerta 54mg i Norge

Kjøpe Concerta 54mg  online

Kjøp Concerta 54mg uten resept

Hva er Concerta?
Concerta er en populær medisiner som brukes til å behandle oppmerksomhet underskudd uorden (ADHD eller ADD). Det er et sentralnervesystemet stimulerende og inneholder metylfenidat, samme legemiddel ingrediens som finnes i Ritalin. Den kommer i 18mg, 36mg, og 54mg tabletter og er ment å bli tatt en gang om dagen.

Hva er forskjellen mellom Concerta og Ritalin?
Disse stimulerende ADHD medisiner varierer i deres leveringsmåte. Concerta er designet for å være effektive i kroppen i 12 timer. Ritalin har en effektiv periode på 4 til 6 timer. Den langvarige Concerta er ment å eliminere behovet for å ta medisiner i løpet av skoledagen. Det er viktig å huske at det eneste som er annerledes er den vedvarende levering systemet. Medisinen-metylfenidat-har vært i bruk i 45 år i Ritalin.

Hva er bivirkningene av Concerta?
Rapporterte Concerta bivirkninger inkluderer hodepine (14% av brukere), øvre luftveisinfeksjon (8%), magepine (7%), oppkast (4%), tap av appetitt (4%), søvnløshet (4%), økt hoste (4%), sår hals (4%), bihulebetennelse (3%), og svimmelhet (2%). Andre mulige bivirkninger vil være det samme som med Ritalin eller andre metylfenidat produkter.

Er Concerta trygt for barn?
Concerta er FDA godkjent for bruk i barn i alderen 6 år og eldre. Denne medisinen er ikke godkjent for bruk hos barn under 6 år. (Selv om det hadde blitt godkjent for yngre barn, ville de trolig ha en hard tid å svelge tabletten.)

bottom of page