top of page

 Kjøpe Primobolan Enanthate 100 mg/10 ml i Norge

ea6f16_25f0a2a48fb94ed8a50c08c41ea3c3e3~

Primobolan Enanthate 100 mg/10 ml.

5 hetteglass Koster 1650NOK
10 hetteglass koster 2650NOK
20 hetteglass Kostnad 5050NOK
50 hetteglass Kostnad 10750NOK

Primobolan 25mg

100 tabletter koster 1115kr
200 tabletter koster 2225kr
300 tabletter koster 3300k

 glennodanik0@gmail.com

Primobolan Depot er en injiserbar versjon av det anabole steroidet Methenolone. Det er det samme aktive stoffet som Primobolan Orals (metenolonacetat), begge produsert av Schering. Preparatet har en enanthate ester, noe som resulterer i en langsom og gradvis frigjøring fra injeksjonsstedet. Dermed er aktivitetsvarigheten ganske lik den for testosteron enanthate, med en betydelig økning i blodnivået i omtrent to uker. Primobolan - Methenolone er et langtidsvirkende anabole steroid med ekstremt lave androgene egenskaper. Det bør bemerkes at den anabole effekten også er ganske svak, dens effektivitet anses å være lavere enn Deca Durabolin (nandrolon decanoate) på milligram per milligram basis. Av denne grunn brukes Primobolan oftest under lindring, når vektøkning ikke er hovedmålet. Noen idrettsutøvere foretrekker å kombinere den mildt anabole Prima med sterke steroider som Dianabol (metan), Anadrol 50 (Anadrol) eller testosteron, antagelig for å redusere den totale androgendosen og minimere bivirkninger.

Primobolan viser veldig gode egenskaper, som skyldes at metenolon ikke konverterer (konverterer) til østrogen. Østrogenrelaterte bivirkninger bør ikke vurderes ved bruk av primobolan. Jo mer følsomme bør ikke bekymre deg for utseendet på gynekomasti eller vannretensjon. Resultatene med Primobolan vil bare være muskelmasse av høy kvalitet, ikke den jevne hevelsen som følger med steroider med mest smak. Under Prima-syklusen skal det ikke være noen problemer med blodtrykksverdier, da denne effekten også (vanligvis) er relatert til østrogen- og vannretensjon. Ved en moderat dose på 100-200 mg. ukentlig, bør Primobolan ikke forstyrre endogene testosteronnivåer så mye som når du tar injiserbart nandrolon eller testosteron. Dette er velkomment, ettersom atleten ikke skal være så opptatt av ytterligere medisiner når man stopper steroiden (et mindre fall i hormonnivået). Ved høyere doser kan alvorlig testosteronundertrykkelse forekomme, da alle steroider har effekten av å undertrykke testosteronproduksjonen ved en gitt dose. Her kan selvfølgelig adjuverende behandling etter steroider gjøres.

Med Primobolan Depot er bivirkninger generelt ikke så farlige. Det er en sjanse til å legge merke til flere gjenværende androgene effekter som fet hud, kviser, økt ansiktshår. Dette anabole steroidet er egentlig for mildt, og slike problemer er vanligvis forbundet med høy dose.

Kvinner synes Primobolan er lett nok til å bruke i de fleste tilfeller, og det er et veldig praktisk og effektivt anabole preparat for dem.

Gitt at bivirkninger er merkbare og det er et valg mellom oral og injiserbar Primobolan, bør det hurtigvirkende orale steroidet foretrekkes. Dette skyldes det faktum at nivåene av hormonet i blodet er vanskeligere å kontrollere med et saktevirkende injiserbart preparat, og brukeren må vente i mange dager på å redusere steroidnivåene for å redusere bivirkningene.

Samlet sett er Primobolan Depot en av de tryggeste anabole steroider på markedet. Nybegynnere som vil bruke anabole steroider og eldre mennesker som er følsomme for bivirkningene av steroider, vil uten tvil finne Primobolan som et veldig gunstig anabole preparat.

Den vanlige "sikre" dosen for menn er 100-200 mg. per uke, et nivå som skal gi mager muskelvekst.

I europeisk medisin er det vanlig praksis at Primobolan brukes trygt ved denne dosen i lange perioder. Blant idrettsutøvere kan menn injisere 200 mg. ukentlige, men vanlige anabole steroidbrukere tar ofte mye høyere doser på jakt etter en sterkere anabole effekt. Det er ikke uvanlig at en kroppsbygger tar 600 eller 800 mg. per uke (6 til 8 100 mg ampuller), en dose som kan være ganske produktiv. Selvfølgelig kan androgene bivirkninger bli mer uttalt med en slik dose, men i de fleste tilfeller må de fortsatt være ganske tålelige. I tillegg til alt hittil, er det ganske populært for kroppsbyggere å kombinere Primobolan med andre (vanligvis sterkere) anabole steroider for å få en raskere og sterkere effekt. Androgener som ikke smaker, som Halotestin eller trenbolon, kan tilsettes primobolan under en diett eller lindringssyklus. Styrken til de androgene komponentene skal bidra til å oppnå og legge til muskeltetthet og fasthet. Det kan også kombineres med Winstrol eller et annet mildt anabole steroider. Som et resultat av denne kombinasjonen er det en bemerkelsesverdig økning i muskelmasse og stivhet, i hvilket tilfelle resultatene ikke skal ledsages av en signifikant

Som nevnt ovenfor kan Primobolan også brukes med suksess i kombinasjoner for å øke muskelmasse og styrke. Å legge til testosteron, Dianabol (metan) eller Anadrol 50 (Anadrol) vil være ganske effektivt for å legge til ny muskelmasse. Selvfølgelig må vi ta ekstra medisiner for å håndtere de østrogene bivirkningene, men i slike tilfeller vil Primobolan tas i langt lavere doser enn de fleste "giftige" steroider, og fremdeles få akseptable resultater.

Kvinner reagerer godt på doser i området 50-100 mg. ukentlig, selv om (som nevnt ovenfor), er den muntlige varianten å foretrekke. I tillegg velger noen å inkludere Winstrol Depot ved 50 mg per uke eller Oxandrolone (7,5 mg per dag) for å få en betydelig økt anabole effekt. Husk imidlertid at androgenaktivitet kan være et problem og det må ventes på, spesielt når du tar mer enn ett anabole legemiddel om gangen. Det er best å bruke disse steroider sammen fordi du ikke trenger å ta store doser av bare ett preparat, men små doser av alle. Hvis du ikke er kjent med effekten som en slik kombinasjon kan ha på deg, må du først kombinere den med oral Primobolan og senere med injiserbar.

bottom of page