top of page
testosterone-enanthate-steroids-500x500.

Kjøp Testosteron Enanthate 250 i Norge

                 1 pakke koster 1700NOK
                 2 pakker koster 2720NOK

                 5 pakker koster 5750NOK

Kontakt vår selger via e-post for å kjøpe dette produktet. Her under er selger vår e-postadresse:

                 glennodanik0@gmail.com

Testosteron enanthate, også kjent som testosteronheptanoat, er et anabole og androgene steroider (AAS) som brukes til å behandle lave testosteronnivåer. Anabole stoffer virker ved å bygge muskler, mens androgene refererer til forbedring av kjønnsegenskaper som vanligvis er assosiert med menn.

Brukt i medisinske prosedyrer siden 1950-tallet, markedsføres testosteron enanthate under en rekke merkenavn, inkludert Androfil, Andropository, Cernos, Delatestryl, Depandro, Durathate, Everone, Sustrone, Testanon, Testanova, Testrin, Testostroval, Testoviron og Testro.


Som et skjema III-medikament er testosteron enanthate kun tilgjengelig på resept.

Dosering
Testosteron enanthate er en klar eller gul, tyktflytende væske som leveres i et hetteglass på 5 milliliter (ml). Det injiseres intramuskulært i baken hver til fjerde uke. For å unngå svingende hormonnivåer (og tilhørende humørsvingninger), blir lavere doser ofte foreskrevet over kortere intervaller.


Det aktive stoffet, som er suspendert i sesamolje, har en varig frigjøringsperiode på to til tre uker. Doseringen kan variere fra individ til person, men foreskrives vanligvis som følger:

Mannlig hypogonadisme: 50 til 400 milligram (mg) annenhver til fjerde uke
Forsinket mannlig pubertet: 5 til 200 mg annenhver til fjerde uke i fire til seks måneder
Metastatisk brystkreft: 200 til 400 mg annenhver til fjerde uke
Transgender hormonbehandling: 50 til 200 mg per uke eller 100 til 200 mg annenhver uke3
Mens testosteron enanthate noen ganger brukes om hverandre med testosteron cypionate (depo testosteron), er sistnevnte ikke godkjent for behandling av forsinket mannlig pubertet, for å håndtere metastatisk brystkreft, eller for transgender hormonbehandling.

bottom of page